kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Lifestyle » Estate Lifestyle » Chuť Alsaska do Zátiší přiveze michelinský kuchař Jérôme Jaegle

Chuť Alsaska do Zátiší přiveze michelinský kuchař Jérôme Jaegle

Do české metropole se chystá alsaský šéfkuchař Jérôme Jaegle. Majitel restaurace L’Alchémille oceněné prestižní michelinskou hvězdou z roku 2018 bude od 10. do 13. září připravovat v restauraci V Zátiší vybrané menu. V něm se tuzemským hostům představí neobvyklé ingredience, třeba pyl nebo chlorofyl.

Na konci léta bude kuchyně restaurace V Zátiší opět patřit zahraničnímu šéfkuchaři. Pro letošní rok na spolupráci kývl Jérôme Jaegle, držitel mnoha kulinářských ocenění včetně cen z mezinárodních soutěží Prix International Taittinger nebo Bocuse de Bronze Europe. Jeho první restaurace L’Alchémille v rodném Kayserbergu byla oceněna michelinskou hvězdou. Kuchařské umění Jérômea odráží jeho vášeň k vaření, za kterou stojí jeho rodina pracující v masném a lahůdkářském odvětví, a láska k přírodě. Sám svoje kulinářství popisuje jako moderní alchymii, neochvějné spojení kuchařského umu a přírody. I jeho restaurace L’Alchémille (francouzsky řebříček, bylina používaná středověkými mágy) odkazuje na doby, kdy alchymisté pro své recepty využívali dnes už zapomenuté bylinky a jiné přísady. Kvalita surovin, často velmi neobvyklých, je pro Jérômea stěžejní, proto vybírá ingredience od lokálních farmářů. Vaření Jérôme vnímá jako způsob, jak pečovat o mezilidské vztahy díky autentičnosti a sdílení – hodnotám, které jsou pro něj samotného stěžejní. Přijďte i vy od 10. září sdílet s Jérômem jeho sen a ochutnejte výtvory z jeho alchymistické kuchyně v restauraci V Zátiší.

Zdroj/foto: Se souhlasem restaurace Zátiší

Menu šéfkuchaře Jérôme Jaegle pro restauraci V Zátiší 

Brambora / chléb / šťavel

Kaviár / okurka / rybíz / estragon

Pstruh / klobáska s česnekem / mrkev / libeček

Hřiby / pěna / lískooříškové máslo

Jehněčí / tuřín / med / pyl / chlorofyl

Švestka / tvaroh / med / máta

Zdroj/foto: Se souhlasem restaurace Zátiší
Zdroj/foto: Se souhlasem restaurace Zátiší
Zdroj/foto: Se souhlasem restaurace Zátiší
Zdroj/foto: Se souhlasem restaurace Zátiší

Autor: Jitka Krulcová

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky