Ráj pro milovníky hovězího
Na základech původní hospůdky, založené na konci 19. století, vyrostla restaurace Angusfarm, jejíž provoz funguje pod vedením manželů Klausových. Během let 2019 a 2020 Klausovi kompletně zrekonstruovali jak interiér podniku, tak prostory přilehlého penzionu, zahrady, stodoly a vinného sklípku.
V restauraci na hosty dýchne rodinná atmosféra, kterou umocní usměvavá obsluha. V centru dění je samozřejmě kvalitní jídlo. Na menu dominují steaky a další pokrmy z hovězího masa plemene Angus – burgery, tataráky, pečená žebra, carpaccio… Pozadu ale nezůstávají ani dezerty nebo saláty.
Dobré jídlo a mnohem víc
V Angusfarm stojí za to strávit delší čas než pár hodin. Zahrada s jezírkem a altánem skýtá místo pro svatební obřad, upravená stodola nabízí prostor pro uspořádání narozeninové oslavy, firemního večírku nebo vzdělávacího semináře. Stran všeho ruchu se pak nachází vinný sklípek. Ten je ideální volbou, pokud si chcete užít klid a soukromí, obklopeni ničím jiným než lahodným vínem.
Zastavte se na víkend
Zůstat v Soběsukách déle umožňuje penzion o dvanácti pokojích. Jeho zařízení je komfortní, praktické, a přitom útulné. Odsud lze vyrážet na zajímavé výlety po okolí. Z Nepomuku, rodiště sv. Jana Nepomuckého, doslova dýchá historie. Pobavení nabízí v letní kino Neurazy, zvířata čekají v Těchonicích na oslí farmě nebo v miniZOO v Tojicích a celé Nepomucko je možné objet na kole. Třeba na tom, které si zapůjčíte přímo v Angusfarm.
Foto: Angusfarm Soběsuky