kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Architektura & Design » M&T vsází na promyšlenou jednoduchost

M&T vsází na promyšlenou jednoduchost

M&T vsází na promyšlenou jednoduchost

NOMAD

Mimořádně subtilní, mimořádně kreativní, mimořádně pevná. To je NOMAD – nové dveřní kování, které vzniklo spojením originálního nápadu architektky Evy Le Peutrec a zručných výrobních zkušeností rodinné manufaktury M&T. Subtilnost jako hlavní cíl, postavený na pevnosti konstrukčních materiálů mosazi a oceli. Nová unikátní klika, která svým vzhledem doposud nemá obdoby, je na světě.

Rukojeť NOMAD je nejjednodušší a zároveň nejmenší, jakou jsme kdy viděli a vyrobili,“

komentuje Roman Ulich, hlavní designér společnosti M&T.

„Ve svých projektech se snažím redukovat a zjednodušovat, hledat pravou podstatu. A právě redukce byla nejsložitější částí návrhu rukojeti NOMAD. Bylo již vymyšleno tolik různých designů dveřního kování, že přijít s něčím novým a zároveň minimalistickým bylo skutečnou výzvou,“

potvrzuje slova Romana Ulicha i Eva Le Peutrec.

Rukojeť se skládá ze čtyř segmentů, které lze kombinovat v libovolné barvě pro individualitu každého interiéru. Jednotlivé komponenty jsou k dispozici v jedenácti povrchových úpravách. Varianta NOMAD Touch s jemně vroubkovaným povrchem na rukojeti navíc rozšiřuje možnosti designu. Společnost M&T připravuje celou kolekci výrobků NOMAD, která bude kromě dveřních klik zahrnovat také okenní kliky a kliky se zámkem pro skleněné dveře.

M&T VZORKOVNICE POVRCHŮ

Manufaktura M&T nabízí vyjímečné barevné kolekce tvrdých odolných kovových povrchů, technologicky velmi náročných na výrobu. Výběr z 18-ti odstínů ve 4 atraktivních sériích BLACK, VINTAGE, BRASS, INDUSTRY. To vše zahrnuje v čistém designu originálního boxu i nová M&T vzorkovnice povrchů, která je ideální pro komfortní výběr povrchové úpravy. Je to důležitá pomůcka, která by neměla chybět na žádném showroomu, u žádného architekta.

VZORKOVNICE 2024

M&T BOOK

Prezentační kniha nebo-li M&T BOOK je k dispozici pro každého odborníka, architekta, designéra, showroom.  M&T BOOK je vytvořena k prezentaci dveřního kování v různém barevném provedení. Je důležité, aby si klienti mohli dveřní kliku prohlédnout a chytit do ruky.  Stejně jako vzorkovnice se vyrábí ručně a na zakázku v Česku, u lokálních firem v okoli dobrušské M&T manufaktury. Jedná se o další designovou pomůcku pro obchodní partnery, kterou manufaktura M&T připravila a která následuje nastavený ucelený koncept značky.

Prezentační kniha M&T Book

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky