kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Architektura & Design » Srdcem město, duší les: Svoboda & Williams zahajuje prodej bytů v Nové Myslivně

Srdcem město, duší les: Svoboda & Williams zahajuje prodej bytů v Nové Myslivně

Nabídku Svoboda & Williams rozšiřují byty v luxusním rezidenčním projektu, který právě roste v oblíbené brněnské rekreační lokalitě. V první etapě prodeje si mohou zájemci vybírat z 26 jednotek, od 1+kk až po velkorysé penthousy.

Nová Myslivna přináší do Brna jedinečný styl bydlení, v němž se potkává kvalitní architektura i výjimečná lokalita uprostřed zeleně s prvotřídními službami. V rezidenčním projektu vzniknou jednotky s dispozicemi od 1+kk do 5+kk. „V úvodní etapě prodeje nabízíme mix všech dostupných dispozic, které uspokojí životní potřeby zájemců v různých fázích života,“ říká Zdeněk Vojtek, regionální ředitel moravských poboček Svoboda & Williams. 

Ve srovnání s obdobnými rezidenční projekty vyniká Nová Myslivna velkorysými výměrami nabízených jednotek. „Na místním trhu registrujeme značný zájem o rodinné bydlení. Jsme proto připraveni pružně reagovat na poptávku a v případě zájmu sloučit dispozičně menší jednotky do větších celků,“ upozorňuje zástupce developerské společnosti Infinity Estate Miroslav Gebas. Ke všem jednotkám bude také možné získat parkovací stání.

Dům navržený renomovanou architektonickou kanceláří KYZLINK ARCHITECTS vyroste v lesoparku v Masarykově háji. Vytvoří tak ideální základnu pro všechny, kdo touží po relaxaci v přírodě, přitom však chtějí zůstat v dosahu tepajícího města. „Pohledy do korun stromů za okny, nebo propojení interiéru s exteriérem patří k dalším benefitům života v Nové Myslivně,“ dodává Vojtek. Zatímco přízemní byty rozšíří předzahrádky, jednotky ve vyšších patrech budou disponovat balkony. Nejnáročnější klienti si mohou vybírat z nabídky exkluzivních penthousů s velkými terasami. 

Vedle nadstandardního bydlení poskytne Nová Myslivna svým rezidentům také nadstandardní servis: od recepce s denní službou, přes odpočinek v relaxační zóně s wellness a fitness, až po kulinářské zážitky doprovázené působivými výhledy na město ze střešní restaurace. Z jejích teras se budou otevírat pohledy na věže Špilberku či Petrova i na malebné Pavlovské vrchy v dáli. Výstavbu Nové Myslivny bude provázet také revitalizace okolí: vedle parkoviště pro rezidenty i návštěvníky či úpravy cyklostezek přibydou venkovní sportovní plochy, hřiště pro děti či nová zastávka autobusu.

Stavba byla zahájena v květnu 2024, dokončení projektu je plánováno na druhý kvartál roku 2026.

Zjistěte více o projektu Nová Myslivna.

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky