kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Architektura & Design » Architekti z celého světa odhalili nekonečný potenciál projektu YD Real Estate

Architekti z celého světa odhalili nekonečný potenciál projektu YD Real Estate

Jen pár hodin jízdy z Česka, v obklopení vůně levandule, šalvěje a cypřišů, přímo pod chorvatským národním parkem Paklenica se nachází více než 104 tisíc m² panenské přírody. Na tomto území ožívá nejen potenciál regionu, ale také investiční příležitost vlastnit kousek zapomenutého ráje.

„Zanechávat po sobě otisk“ je přístup, mise, ale hlavně diference, kterou divize YD Real Estate uplatňuje při výběru, tvorbě a řízení projektů. Jedním z nich je developerský projekt MIRIS GARDEN, rekreační areál vzdálený pouhých 30 minut od města Zadar.

YD Real Estate ve spolupráci s prestižní soutěží INSPIRELI AWARDS odhalilo plný potenciál tohoto místa. Hlavní důraz byl při posuzování soutěžních návrhů kladen na uchování duše a kultury, citlivé zasazení do krajiny a zároveň využití maximálních možností daného rázu krajiny.

Na zhodnocení každého metru daných pozemků v souladu a harmonii s přírodou se podílelo 240 přihlášených studentů a 163 architektonických návrhů z celého světa. Vítězové šesti kategorií na závěrečném workshopu v Praze vytvořili finální návrhy pod vedením hlavního architekta projektu Martina Dudaška.

Vítězné návrhy, studie a přístupy se shodují v tom nejdůležitějším – v širokém potenciálu, který nabízí jedinečný charakter místní krajiny.

S výhledem na nekonečný horizont Jadranu mohou počítat hotely, luxusní apartmánové domy a vily. Kromě budoucích architektonických skvostů v srdci chorvatského Starigradu musí místo nabízet lidem to nejdůležitější – naprostý odpočinek a pohodu. I s narůstajícím počtem turistů by tak mělo uchovávat svůj výjimečný klid.

MIRIS GARDEN bude se světem propojovat i zcela nová marina. Díky strategické poloze umožní snadný přístup k okolním městům a ostrovům, což z něj činí ideální výchozí bod pro objevování regionu a milovníkům lodí a vodních sportů nabídne ideální podmínky.

YD Real Estate tímto projektem dokazuje, že je možné harmonicky propojit moderní architekturu s přírodou a tradicemi, čímž vytváří unikátní a dlouhodobě udržitelná řešení pro investory i místní komunitu. Potenciál MIRIS GARDEN však není jen v jeho výstavbě, ale hlavně v potenciálu jeho zhodnocení. Poznejte možnosti, jak se spolupodílet na tomto kousku ráje na YDC.CZ.

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky