kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Architektura & Design » Rezidence Radimova: Nová éra bydlení v Břevnově s exkluzivními penthousy

Rezidence Radimova: Nová éra bydlení v Břevnově s exkluzivními penthousy

Rezidence Radimova: Nová éra bydlení v Břevnově s exkluzivními penthousy

V srdci prestižní pražské čtvrti Břevnov vyrůstá exkluzivní rezidenční projekt, který slibuje posunout laťku luxusního bydlení v hlavním městě na novou úroveň. Rezidence Radimova Břevnov, aktuálně ve výstavbě s plánovanou kolaudací již ke konci letošního roku, nabízí tři elegantní bytové domy o sedmi až devíti nadzemních podlažích. Projekt, situovaný v těsné blízkosti parku Kajetánka a rybníka Vincentinum, klade důraz na vysoký standard bydlení a vyniká svými výhledy sahajícími až k Pražskému hradu. Budoucí rezidenti si mohou vybrat z rozmanitého spektra dispozic od útulných 1+kk až po prostorné 5+kk, přičemž každý byt je navržen s důrazem na maximální komfort a funkčnost.

Bytové domy se vyznačují kombinací promyšlené estetiky a praktičnosti. Velkoformátová okna a prostorné balkony vytváří plynulé propojení interiéru s okolním prostředím, které umožnuje rezidentům plně si vychutnat krásy Břevnova a panoramata Prahy. Moderní architektonické prvky, jako prosklená nároží a elegantní zábradlí na terasách a lodžiích, zajišťují ničím nerušené výhledy. Komfort bydlení doplňují užitečné detaily – předokenní elektricky ovládané žaluzie a klimatizace ve vyšších patrech, které zaručují optimální vnitřní prostředí za každého počasí.

Penthousy Radimova: Vrchol luxusu a individuality

Rezidence Radimova Břevnov nabízí kromě standardních bytů čtyři exkluzivní penthousy, které jsou vrcholem luxusního bydlení v celém projektu. Tyto jedinečné byty, nazvané Botanic, Vista, MajestyElegant, poskytují prostorné interiéry o rozloze 120 až 154 m².

„Dodávané ve stavu shell & core plus, penthousy poskytují budoucím majitelům příležitost si kompletně přizpůsobit vnitřní prostory podle vlastních preferencí a potřeb. Tento flexibilní přístup umožňuje rezidentům vytvořit domov, který nejen splňuje jejich představy o ideálním bydlení, ale také odráží jejich osobitý vkus a životní styl,“

říká Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu Geosan Development.

Dechberoucí výhledy a soukromé oázy relaxace

Hlavní předností Penthousů Radimova jsou bezesporu jejich velkorysé terasy s plochou až 100 m². Tyto venkovní prostory nabízejí majitelům širokou škálu možností – od poklidných rán s kávou a výhledem na probouzející se Prahu přes příjemná setkání s přáteli až po večerní relaxaci. Pražské panorama propůjčuje bydlení osobitou atmosféru a podtrhuje jedinečnost tohoto rezidenčního projektu. Milovníci luxusního odpočinku navíc ocení možnost instalace soukromé vířivky, která promění terasu v oázu klidu.

Břevnov: Ideální mix klidu a městského života

„Při návrhu Rezidence Radimova Břevnov jsme se soustředili na vytvoření harmonického spojení moderního bydlení s charakterem této historické čtvrti s charakteristickým geniem loci. Naším cílem bylo maximálně využít potenciál této výjimečné lokality,“

vysvětluje Jiří Baloun.

Rezidence Radimova se nachází v jedné z nejatraktivnějších pražských čtvrtí. Lokalita je proslulá svou jedinečnou atmosférou, kde se snoubí klid rezidenční oblasti s výbornou dostupností městského centra. Obyvatelé ocení bezprostřední blízkost zelených ploch, jako je park Kajetánka s malebným rybníkem Vincentinum, ideálních pro relaxaci a odpočinek. Pro aktivní jedince nabízí nedaleký park Ladronka oblíbenou in-line dráhu. Milovníci historie mohou obdivovat nádherné zahrady Břevnovského kláštera nebo se vydat na procházku k Hradčanům. Zároveň čtvrť disponuje vynikající občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností, což z ní činí perfektní místo pro moderní městský život.


Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky