kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Rozhovory » RESIMO: PRO KAŽDÝ DEVELOPERSKÝ BYT MÁME SPRÁVNÉHO KUPCE

RESIMO: PRO KAŽDÝ DEVELOPERSKÝ BYT MÁME SPRÁVNÉHO KUPCE

Martin Šetek

Realitní trh se probouzí, a s tím i zájem o byty v developerských projektech. Skvělá zpráva, kdyby tak nepřibylo i zbytečných prohlídek a telefonátů od lidí, kteří reálný zájem nemají. I tyto potíže řeší služba Resimo, která dokázala jen od začátku letošního roku prodat v developerských projektech byty za půl miliardy korun. O tom, jak Resimo funguje a s čím developerům pomáhá, jsme si povídali s jeho spoluzakladatelem Martinem Šetkem.       

Jak se vám podařilo prodat od začátku roku byty za půl miliardy korun?

Resimo je sice nové jméno, ale lidé za ním se v realitách pohybují už dlouhé roky. Ať už díky spojení s  největším tuzemským hypotečním tržištěm Zaloto nebo díky projektu Zaloto Home, ze kterého Resimo vzešlo. Ten se zrodil zhruba před rokem a půl v době extrémního ochlazení poptávky po nemovitostech, zatímco nabídky bylo pořád dost, a to i ze strany developerů. Jenže najednou neměli zájemce, a my jim je dokázali doručit.

Takže vám ochlazení trhu pomohlo?

Ano, šlo o jedinečnou příležitost, kterou se nám podařilo využít. Vzhledem k tomu, že Resimo spravuje milionové budgety na marketing a každý měsíc pracuje na vstupu se zhruba 600 kupujícími, máme mnohem větší šanci přivést developerovi dostatek vhodných zájemců, než kdyby se o to snažil vlastní kampaní.

To byl pro developery ten hlavní impuls k zahájení spolupráce?

Na začátku ano, ale reference od developerů jako JRD, Skanska nebo YIT nám ukazují, že ještě důležitější je pro ně nesrovnatelně vyšší efektivita. Klíčové je, že jsme se zájemci o nemovitosti v úzkém osobním kontaktu od začátku do konce.

Jak celá spolupráce se zájemci o bydlení probíhá?

Každý zájemce má svého osobního konzultanta, který se s ním osobně setká, vyzpovídá ho, zjistí, jak nad bydlením přemýšlí, pozná jeho životní situaci, finanční možnosti i případné překážky koupě nemovitosti. Teprve poté mu začne hledat konkrétní nemovitost. Touto osobní péčí se lišíme od standardních realitek a právě díky tomu dokážeme správně načasovat, kdy zájemce přivést na prohlídku, aby to nebyla ztráta času pro všechny.

Zájem o nemovitosti se nicméně zvolna probouzí, je to vlastně pro Resimo dobře?

Je to určitě dobře. Spolupráce s developery nám funguje a oni oceňují, že jim dokážeme přivést bonitní klienty, že disponujeme vlastně takovou databází investorů, kteří chtějí kupovat. To je pro developery cenný zdroj prakticky v jakékoliv době, obzvlášť když tyto lidi velmi dobře známe.

V jakých konkrétních situacích je Resimo pro developery užitečné? 

Třeba při doprodeji specifických bytů v developerských projektech, kdy je 95 procent bytů obsazeno, ale v těch posledních 5 procentech leží často developerovi zisk a nedaří se mu je prodat. My pro ně však dokážeme najít perfektní kupce, kteří mají specifická přání nebo jiné priority.

Jaké máte s Resimem další plány?

Dnes máme pokryté zhruba 2/3 trhu největších developerů u nás, a díky tomu disponujeme nabídkou okolo 5 000 nemovitostí. Naším cílem je mít pokryto 100 % velkých a kvalitních developerů, přidávat zajímavé developerské projekty a hlavně se zasloužit o to, aby co nejvíce lidí našlo své vysněné bydlení.


Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky