kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Architektura & Design » Rezidence Bella Vista od JRD – jedinečné místo s nádechem exotiky

Rezidence Bella Vista od JRD – jedinečné místo s nádechem exotiky

Rezidence Bella Vista od JRD

Exkluzivní bytový projekt Rezidence Bella Vista se nachází v lukrativní lokalitě pražské Troji nedaleko zoologické zahrady. Zaujme nejen svým umístěním, ale také originální architekturou inspirovanou funkcionalistickým stylem a africkou exotikou. První obyvatele přivítá Bella Vista na jaře roku 2025.  

Název projektu, v překladu „krásný výhled,” vystihuje jedinečné umístění projektu. Rezidenční areál se totiž nachází na místě bývalé viniční usedlosti v pražské Troji v lukách severně od pražské zoologické zahrady. Vznikají zde dva viladomy s celkem 26 bytovými jednotkami. Výhledy z nich se budou otevírat do okolní zeleně a komunitní zahrady s ostrůvky vegetace, zastřešenou pergolou a relaxační zónou. Projekt novým majitelům nabídne zdravé bydlení a klidný domov mimo ruch města, přitom ale v dostupnosti MHD a nedaleko centra.

Lokalita projektu byla rovněž inspirací při vytváření architektonického konceptu, za kterým stojí ateliér SYNC Architecture. V celém rezidenčním areálu se potkává funkcionalistický styl, projevující se v čistých tvarech a hladké fasádě, s motivy z Afriky. Ty jsou patrné například ve zpracování oken, tvarování balkónů nebo v zahradě.

Kromě výjimečné lokality a originální architektury projekt láká na prémiovou kvalitu. Rezidence Bella Vista svým obyvatelům nabídne minimalistické interiéry od oceňovaného studia FormaFatal.  Obyvatelé si budou moci užívat výhod energeticky úsporných řešení, jako jsou tepelná čerpadla, řízené větrání s rekuperací tepla nebo topení i chlazení stropem pomocí aktivovaného betonového jádra. Stejně jako u všech dalších projektů si i v tomto případě dává JRD záležet na tom, aby byl projekt maximálně energeticky úsporný.

JRD zastřešuje skupinu firem, jejichž aktivity staví na jednotné filozofii, že cesta k udržitelné budoucnosti spočívá v propojení moderních technologií, čisté energie, ekologického přístupu a omezení energetické náročnosti staveb. Jednotlivé divize pokrývají široké spektrum oborů: od developmentu a nákupu či prodeje pozemků přes energetiku z obnovitelných zdrojů. Členem JRD je také společnost Millenium Technologies, která se zabývá ekologickou likvidací odpadu plazmovým zplyňováním. Zakladatelem a majitelem JRD Group je Jan Řežáb. Skupinu vede z pozice CEO Jan Sadil.

JRD

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky