kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » ARCHITECT+ » VELUX nabídkou digitálních nástrojů usnadňuje architektům práci

VELUX nabídkou digitálních nástrojů usnadňuje architektům práci

VELUX nabídkou digitálních nástrojů usnadňuje architektům práci

Daylight Visualizer pro analýzu a simulaci světelných podmínek v budovách, Design Guide s přehlídkou půdorysů pod šikmou nebo plochou střechou a radami, jak prostory nejlépe prosvětlit, či tradiční knihovny CAD a BIM – to je stručný výčet digitálních nástrojů, jimiž VELUX, výrobce střešních oken aglobální specialista navyužívání přirozeného světla, usnadňuje práci architektům.

Architekti, disponující odbornými znalostmi a inspirativní vizí, hrají zásadní roli při vytváření udržitelné budoucnosti tím, že si uvědomují sílu přirozeného světla, čerstvého vzduchu a zdravého vnitřního klimatu pro dosažení duševní pohody. Skupina VELUX spolupracuje s architekty a nabízí řadu moderních řešení, založených na dánských principech designu, která obohacují projekty přirozeným světlem. Kromě svých inovativních produktů (střešních oken, světlíků či světlovodů) nabízí skupina VELUX sadu digitálních nástrojů a služeb pro zefektivnění procesu navrhování a zvýšení efektivity projektu.

Daylight Visualizer dokáže analyzovat a simulovat světelné podmínky v budovách

Uživatelsky přívětivý a cenami ověnčený Daylight Visualizer je profesionální počítačový nástroj pro analýzu a simulaci světelných podmínek v budovách. Intuitivní program vyvinutý odborníky výrobce střešních oken VELUX umožňuje architektům a projektantům vytvářet vizualizace a fotometrické analýzy, stanovit činitel denní osvětlenosti a zpracovat celoroční bilance a studie oslunění.

Daylight Visualizer pomáhá architektům uvést jejich návrhy do života a stát se mistry denního světla už ve fázi projektování, zjednodušuje jejich rozhodování o využití přirozeného světla v malých i velkých projektech. Věrné simulace denního osvětlení jsou ideální pro vyhodnocení souladu s evropskou normou pro denní světlo v budovách EN 17037 a jsou plně kompatibilní s jejich preferovaným softwarem BIM/CAD. Tento nástroj umožňuje architektům vytvářet širokou škálu jednoduchých 3D modelů se střešními i fasádními okny během několika minut.

VELUX Design Guide radí s plánováním dostatečných zdrojů denního světla

Dalším nástrojem je VELUX Design Guide, který obsahuje nejběžnější půdorysy a dispozice místností pod šikmou a plochou střechou a radí, jak je nejlépe prosvětlit. Zároveň popisuje zásady montáže střešních oken VELUX s různými „tipy a triky“ pro nestandardní situace. Cenným pomocníkem jsou i popisy různých tvarů střech a „know-how“ projektanta pro ergonomii podkroví, stejně tak i zásady pro instalaci oken do plochých střech a nejrůznější praktické rady pro neobvyklá řešení.

Projektování usnadní i údaje o počtu a velikosti střešních oken a světlíků potřebných pro dostatečné denní osvětlení dle doporučení normy o denním světle v budovách.

Knihovny VELUX 2D a 3D CAD zjednodušují zařazení produktů do návrhů

Knihovny VELUX 2D a 3D CAD slouží jako cenný nástroj pro architekty, kterým zjednodušují začlenění produktů VELUX do návrhů a zároveň poskytují podrobné informace a specifikace pro podporu tvůrčího procesu.

Skupina VELUX také rozšířila nabídku v knihovně nástrojů BIM, čímž zvýšila efektivitu, přesnost a udržitelnost v průběhu celého životního cyklu budovy.

Kromě toho skupina VELUX nabízí architektům virtuální konzultace, během kterých mohou s odborníky diskutovat o detailech svého projektu a získat řešení šitá na míru jejich specifickým potřebám.

Chcete-li se dozvědět více o inovativních produktech, průvodcích designem a digitálních nástrojích společnosti VELUX, doporučujeme navštívit https://www.velux.cz/odbornici/architekti-a-projektanti/nastroje-pro-architekty


Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

Nad hladinou

Budova polytechnických dílen levitující nad podstavcem městské galerie. Zatímco umění zůstává

Nad hladinou

Budova polytechnických dílen levitující nad podstavcem městské galerie. Zatímco umění zůstává

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky