kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Byznys & Reality » Financování bude hrát v dalším rozvoji automobilového průmyslu klíčovou roli

Financování bude hrát v dalším rozvoji automobilového průmyslu klíčovou roli

Financování bude hrát v dalším rozvoji automobilového průmyslu klíčovou roli

Volkswagen Financial Services (VWFS) sleduje jako významná součást koncernu Volkswagen vývoj a trendy v automobilovém průmyslu z první ruky a zásadním změnám přizpůsobuje svou nabídku financování. Jaký je výhled pro nadcházející roky?

Automobilový průmysl prochází překotným vývojem. Moderní technologie zdokonalují například konektivitu, na jejímž základě mohou řidiči využívat vyspělé služby pro mobilitu, rostoucí tlak na udržitelnost pak urychluje vývoj nových elektrifikovaných pohonů od různých stupňů hybridizace spalovacích motorů až po čisté elektromobily.

Koncern Volkswagen jako průkopník automobilových inovací zohledňuje všechny významné trendy ve své strategii „NEW AUTO – mobilita pro nadcházející generace“, která pokládá základy pro transformaci předního globálního výrobce automobilů na softwarově orientovanou společnost a poskytovatele udržitelné mobility. „V procesu této transformace bude hrát klíčovou roli financování, které má v rámci koncernu Volkswagen na starosti společnost Volkswagen Financial Services (VWFS),“ říká její jednatel pro Českou republiku Vratislav Strašil.

Stále víc firemních i soukromých zákazníků přichází na chuť pořízení auta prostřednictvím financování. Anemusí jít jen o běžné vozy. Volkswagen Financial Services financuje i takové unikáty, jako jsou prémiové plně elektrické modely Porsche Taycan nebo Macan, které patří k tomu nejlepšímu, co automobilka nabízí v segmentu luxusních a sportovních elektromobilů.

Porsche Taycan se v současné době nabízí v rámci speciální marketingové akce s 0% úrokem a s dobíjecí kartou zdarma. Tato nabídka je platná pro nové vozy Taycan od 31. května 2024 a přináší výhodné financování při 50% akontaci na dobu 36 měsíců. V ostatních variantách financování začíná úroková sazba na 3,9 %. Kromě atraktivního financování získávají zákazníci také dobíjecí kartu Chargee, která je přednabitá na121 000 Kč. Díky této kartě může řidič svůj elektromobil při průměrné spotřebě dobíjet po dobu až tří let zdarma.

Vzorový příklad: Dobíjení zdarma po dobu 36 měsíců je kalkulováno pro průměrného řidiče s celkovým nájezdem 45 000 km a spotřebou 25 kWh/100 km dle současných cen dobíjení. 60 % spotřeby bude klientem realizováno z veřejných dobíjecích stanic v kombinaci AC/DC, přičemž řidič bude častěji vybírat rychlé DC dobíjení. Zbylých 40 % spotřeby je realizováno z domácí nebo firemní nabíjecí stanice.

Porsche Taycan navíc skvěle doplňuje další akční nabídky v rámci modelové řady Porsche, včetně modelů Macan a Cayenne.

Volkswagen Financial Services se specializuje na vozidla koncernu Volkswagen. Vedle nich ale společnost nabízí financování i ostatních značek dostupných na českém trhu. „Zařídíme tedy v podstatě jakékoliv vozidlo,“ říká Jiří Olša, ředitel fleetového prodeje ve společnosti Volkswagen Financial Services. „Naše data ukazují, že v posledních letech roste zájem o financování těch nejluxusnějších a nejdražších vozů. V našem portfoliu smluv tak máme stovky prémiových SUV značek jako je Audi, Porsche, Mercedes-Benz nebo BMW.

Aktuální situace v Česku, kdy dotační program přispěl k zásadnímu zvýšení zájmu o elektromobily, potvrzuje, že budoucnost je elektrická. „Pokud u nás klient uzavře smlouvu o financování, vyřídíme za něj veškerou administrativu – přes podání žádosti o dotaci až po samotné vyplacení dotace klientovi. O tuto službu je velký zájem, ke konci září evidujeme přes 900 žádostí. Navíc mě těší skutečnost, že nabízíme kompletní podporu v oblasti financování prémiových elektromobilů, jako je právě Porsche Taycan, což potvrzuje vysoký zájem našich zákazníků o tyto luxusní vozy,“ shrnuje Vratislav Strašil.


Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky