kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Promotion » Jak jsem snížil svůj biologický věk o 16 let

Jak jsem snížil svůj biologický věk o 16 let

Petr Šrámek, Managing Partner LongevityTech.fund a CEO HealthyLongevity.clinic

Způsoby zpomalení či reverze biologických aspektů stárnutí se zabývá vědecký obor nazývaný „geroscience“ známý, ale zejména pod označením Longevity. Věděli jste, ale, že nemalá část tohoto výzkumu je podporovaná z ČR? A že nejvýznamnější evropská klinika dlouhověkosti je v Praze?

Ale zpět k měření biologického věku. Nejedná se o jednoduché indikátory, které vám ukazuje chytřejší osobní váha. Jde o vědecky uznávanou metodu využívající analýzu stavu DNA, prvně vytvořenou na univerzitě Stanford v USA. Tato metoda ukazuje, jak si vedeme ve srovnání s ostatními. Mně se povedlo dosáhnout snížení o 16 let.

Pokud se vám podaří rychlost stárnutí snížit a “vrátit” hodiny o něco zpět, získáváte tak nové zdravé roky navíc, protože většina nemocí je úzce spojena se stárnutím. Investujete tak do “více času a zdraví” na užívání si života a vašich blízkých.

Zdraví se tedy stává novým bohatstvím – Health is the New Wealth.

Ano, dnes již to možné je. Oproti zažité představě se však nejedná o “nastavování” zdraví v okamžiku kdy dochází. Cena za takové nastavení či dokonce omlazení ve vysokém stáří bude obrovská. Daleko efektivnější je začít dříve a doslova zpomalit biologické hodiny již nejlépe od 35 roku věku.

Z aktuálních studií a i měření klientů naší kliniky víme, že rychlost stárnutí je možné zpomalit zhruba na 70% “normální” rychlosti. Pokud tedy začnete v 35, získáte do 65 let věku skoro 10 let zdravého a aktivního života navíc. Záleží samozřejmě také na intenzitě takového “zpomalování”.

Naše klinika vznikla v rámci skupiny LongevityTech.fund, který díky své misi prodloužení zdravého života světové populace investovala již do 48 špičkových US a UK startupů. Klinika tak čerpá z přístupu k všem nejnovějším poznatkům a zároveň se podílí i na světovém klinickém výzkumu.

HealthyLongevity.clinic tak umožňuje přístupy, které jsou dnes možné, aplikovat na personalizované bázi. A to je velmi důležité, protože každý jsme jiný. Kliniku navštěvuje již více jak 500 českých i zahraničních klientů a konkrétní výsledky za poslední dva roky ukazují, že zpomalení stárnutí a zlepšení zdraví je možné. A to dokonce v rozsahu reverze biologického věku o 5 až 15 let.

Klient prochází třemi fázemi – vstupním vyšetřením, sestavením personalizovaného plánu intervencí (longevity roadmap) a pravidelnými kontrolami a aktualizacemi plánu. A výsledky se dostavují nejpozději do roka.

Klinika je pobočkou americké firmy, která provozuje další kliniky na Floridě a centrum klinických zkoušek na Bahamách. Klient pražské kliniky má tak přístup i ke službám a terapiím, které nejsou v česku ještě dostupné.

Já osobně testuji i řadu experimentálních diagnostických technologií a jsem tak patrně “nejvíce testovanou” osobou v ČR sledující více jak 1000 biomarkerů. Díky tomu však víme co je podstatné. V našich dalších mezinárodních centrech postupně zavádíme pokročilé terapie na bázi řešení firem z portfolia fondu. Budujeme tak nejpokročilejší longevity program na světě.

HealthyLongevity.clinic používá nejnovětší diagnostické i terapeutické technologie a mezinárodní odborníky. Pokud však někdo hledá levnější alternativu, může navštívit kavárnu dlouhověkosti HealthyLongevity.cafe v Pražské Opletalově ulici č.28, kde je možné obsolvovat zjednodušenou diagnostiku a konzultace.

Kontakty: [email protected]      +420 602 251 475


Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

Fotogalerie: Event NextŽeny a LONGEVITY

Galerie
BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky