Restaurace Amano je nejnovějším přírůstkem do italské rodiny sítě La Collezione, šéfkuchaře Riccarda Lucqueho a Ondřeje Rákosníka. Amano se zrodilo se z vášně k jídlu, ingrediencím, Itálii a s citem pro detail. Neonový nápis na zdi – “Homemade here every day” jasně říká, že místní kuchyně stojí na čerstvých, kvalitních surovinách a poctivosti.
Z menu si vybere každý od antipasti až po dolci. Doporučíme vám třeba grilovanou chobotnici či risotto nero s grilovanými kalamáry a rajčaty Datterino. Chod, jehož základem je jedinečná rýže Acquerello, odrůdy Carnaroli Superfino. Ta je odborníky považována za tu nejlepší, nejzdravější a nejlahodnější rýži na světě. Kromě té nejšťavnatější křupavé pizzy se tu několikrát denně peče i tradiční italský chléb focaccia. Zážitek z celého menu doplňují pečlivě vybraná italská naturální vína od Via del Vino.
Novinkou v Amanu je víkendový brunch za 795 Kč. Nekonečná sklenička oroseného Prosecca, široká nabídka italských specialit z bufetu, a také pasta, risotto a pizzy servírované přímo u stolu. Pro děti je připraven i dětský koutek, aby si brunch užili jak rodiče, tak děti.
Amano je místem, kde se rádi setkáte u dobrého jídla s přáteli. Zajdete na business lunch, užijete si oslavu s celou rodinou a vychutnáte si svoji siestu. Amano si prostě zamilujete na první sousto.