Stejně jako v minulých letech se gastronomická plošina usídlí v Riegrových sadech, odkud je nádherný výhled na historické centrum Prahy. Dinner in the Sky se tady letos bude servírovat první tři víkendy v září. Nejprve od čtvrtka do neděle, pak dvakrát od pátku do neděle. Přípravu menu pro rok 2020 dostala na starost dvojice šéfkuchařů: mladá kuchařská hvězda Lea Skálová, finalistka MasterChef a ostřílený Dalibor Navrátil. Novinku v menu představují molekulární koktejly – třeba překvapení připomínající alkoholovou panna cottu.
Večeře v oblacích se zapojila i do dobročinných aktivit a spojila se s Nadačním fondem Kapka naděje. Výtěžek hostiny půjde na podporu Nadačního fondu, který založila Vendula Pizingerová. Vstupenky na tuto „Dinner“ budou v prodeji na e-shopu nadačního fondu a v oblacích se účastníci setkají se známými osobnostmi a se zakladatelkou fondu. A jak Večeře či oběd v oblacích probíhá? Dvaadvacet hostů usedne kolem prostorného stolu na speciální pohodlná křesla opatřená bezpečnostními pásy. Poté je plošina vyzdvižena do vzduchu, kde šéfkuchař servíruje buď tříchodový oběd nebo o jeden chod bohatší večeři. K jídlu se podává sklenka bublinek a posléze bílého či červeného vína. Oběd v oblacích stojí 1740 korun, za večeři hosté zaplatí 3380 korun. Výjimečným zážitkem je večeře při západu slunce, která vyjde na 3795 korun. Koktejly v oblacích stojí od 1190 korun.