kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Lifestyle » Estate Lifestyle » Gourmet mix: Vyzkoušejte nový openkitchen koncept

Gourmet mix: Vyzkoušejte nový openkitchen koncept

Podívejte se naše gourmet tipy. Na čem si pochutnáte?

0,75, pro přátele Sedmička

Jak se říká, 0,75 l je optimální porce vína pro dva na jeden příjemný večer – pokud jeden z nich nepije. Pokud pijou oba, adekvátní zázemí najdou v novém letenském designovém winebaru 0,75. Vinný list podniku mapuje italskou, francouzskou, německou, rakouskou a španělskou produkci, největší důraz ale klade na česká vína. Z práce lokálních vinařů v Sedmičce ochutnáte třeba vína od Nestarce, Nepraše nebo Jaroslava Osičky. Selekci skvěle doplňují delikátní sýry a výběrové uzeniny.

Zdroj/foto: Se souhlasem 0,75

Da Pietro Grill

Plzeňská pizzerie Da Pietro se stala synonymem pro nejlepší neapolskou pizzu v České republice. Její majitel Petr Soukal si na ni vozí čerstvé suroviny přímo z Itálie a připravuje ji nekompromisně poctivě podle tradiční receptury. V červenci se rozhodl značku Da Pietro rozšířit z pece na gril a hned vedle pizzerie otevřel Da Pietro Grill. Nový openkitchen koncept, kde se griluje na ohni, se soustředí na neapolský streetfood, burgery a pečivě vybraná naturální vína. Soukalovy burgery jsou podobně propracované jako jeho pizzy, vyzkoušejte třeba kreaci jménem Benvenuti in Italy, kterou tvoří bramborová houska, maso z grilu na dřevěné uhlí, bazalková majonéza, rajčatové chutney, fondue z provolone a parmazánu a pancettový chips.

Zdroj/foto: Se souhlasem De Pietro Grill

Japonsko ve skle

Roku znamená v japonštině šest, a právě tolik je základních surovin, které ginu tohoto jména propůjčily jeho charakteristickou bohatou a jemnou chuť. V jejích tónech objevíte něžnou sakuru, energizující čajové lístky Sencha a Gyokuro, pepř Sansho a lahodný citrus Yuzu. Kromě těchto ikonických japonských surovin utváří chuťový profil ginu Roku i tradiční jalovec s decentním dotekem koriandru. Nejlépe si ho vychutnáte samotný a na ledu.

Zdroj/foto: Se souhlasem Roku

Autor: Jitka Krulcová

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky