Restaurace je známá pořádáním bohatých nedělních Bubble & Chill brunchů, které se konají každou první neděli v měsíci. Od 23. června k těmto výtečným brunchům navíc přibývá ještě zahradní BBQ. Grilovat se bude každý čtvrtek, vždy od 18 hodin. Otevřený oheň dodává pokrmům autentickou výraznou chuť, která vám jistě připomene bezstarostné chvíle letní dovolené. Alespoň na jeden večer tak budete moci vypustit všechny starosti, protože vůně grilovaného masa a zeleniny vás okouzlí již od samotného příchodu.
Šéfkuchař Martin Boháček spolupracuje s prověřenými lokálními dodavateli a českými farmami, které se starají o to, že vaše talíře budou překypovat čerstvými kvalitními pokrmy. Vaše chuťové pohárky se mohou těšit třeba na grilované ryby, hovězí cheeseburger, marinované kuře, vepřová žebírka, klobásky, chřest nebo jinou sezónní zeleninu. Místní kuchaři doporučují, abyste nezapomněli ochutnat jejich vyhlášené jehněčí kotlety s citrónem a bylinkami. Chybět nebude ani široká variace nejrůznějších salátů, ať už se jedná o klasiku v podobě Caesaru nebo vodního melounu v kombinaci s řeckým sýrem Feta. Lahodnou sladkou tečku na závěr tvoří voňavý čerstvý ovocný salát nebo citronové a marakujové cremé. Dětské mlsné jazýčky rozveselí výběr speciálních domácích lízátek, která s láskou připravuje šikovná cukrářka Jaruška.
Harmonickou atmosféru v průběhu celé akce dotvoří jemné tóny znějící z hudebních nástrojů České Filharmonie. Přijďte si s užít gastronomický zážitek, který předčí vaše očekávání. Hromady výtečného voňavého jídla, dechberoucí atmosféra překrásných historických prostor a úsměvy kuchařů vám zajistí večer, na který budete ještě dlouho vzpomínat. A když budete mít štěstí, možná za branami zahrady potkáte mnichy, kteří pobývají v přilehlém klášteře.