Na půli cesty mezi Tančícím domem a Národním divadlem, v Myslíkově ulici následují argentinskou tradici a hlavní ochucovací složkou prémiových hovězích mas, plodů moře a zeleniny jsou plameny ohně místního pokladu, Josper grilu. V hravém elegantním interiéru Gran Fierro spolu souzní surový beton a jemná kůže, a vytváří tak skvělý prostor pro milovníky masa. Ambiciózní předehrou hlavního menu jsou například empanadas, tradiční argentinské plněné taštičky, nebo domácí argentinská grilovaná klobása chorizo s cibulkovo-rajčatovým satée a křepelčím vejcem. Z nabízených steaků je každý sázkou na jistotu, absolutní fantazií saturující dvě osoby však je Chateau-briand, takřka půlkilový steak ze svíčkové s foie gras, malbec omáčkou a topinambury. Vinný list potěší bohatou nabídkou pečlivě vybraných jihoamerických vín a dokreslí autentický prožitek večera.
Oáza pro léčbu duše
Na půli cesty mezi Prahou a Kolínem na okraji Doubravčic