kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Promotion » Večer šesti rukou: Sedm chodů a tři šéfkuchaři. Poznáte, kdo připravil jaký pokrm?

Večer šesti rukou: Sedm chodů a tři šéfkuchaři. Poznáte, kdo připravil jaký pokrm?

Večer šesti rukou

Ve středu 9. dubna se v restauraci Vinograf sejdou tři špičkoví šéfkuchaři, aby hostům naservírovali unikátní degustační menu Šest rukou. Kreativní šéfkuchař Vinografu Radek David a domácí šéfkuchař Andrej Mišutka pozvali ke spolupráci Marka Fichtnera, šéfkuchaře restaurace Červený jelen a Trezor Špork.

Křupavý košíček s lososem a citronovým pyré s yuzu kaviárem doplňuje křupavá kachní kroketa s kečupem z řepy. Hovězí svíčková se představuje ve formě plátků tataki s anticuchos omáčkou z volského srdce. Bisque s křupavou krevetou zdobí mandlový krém, chřestové duo se skrývá v bramborové taštičce obklopené hedvábnou smržovou omáčkou. Jemné maso candáta vynikne pošírováním a díky máslové omáčce s dashi. Telecí líčka na Marsale harmonicky vyváží krémové topinamburové risotto s fermentovaným citronem. Čokoládový dezert sedmichodové menu slastně zakončí.

Tipněte si, kdo vytvořil který pokrm, a pokud se trefíte ve všech sedmi chodech, získáte jako odměnu láhev Champagne. Menu doplňuje vybrané vinné párování tak, aby se každé sousto proměnilo v zážitek a oslovilo všechny chuťové pohárky. Vína pečlivě vybírá someliér Tomáš Melich, který v restauraci Vinograf vytvořil pozoruhodnou kolekci více než 400 vín převážně z menších rodinných vinařství z význačných vinařských regionů.

Degustační menu stojí 2 800 Kč, vinné párování 1 990 Kč, dohromady 4 790 Kč.

Kontakt pro média:

Sabina Bergmanová, [email protected], 775 553 533


DEGUSTAČNÍ MENU ŠEST RUKOU


Andrej Mišutka – Radek David – Marek Fichtner

Křupavý košíček, losos, citronové pyré a yuzu kaviár &křupavá kroketa z kachny, kečup z řepy a marinovaná šalotka

Palmyre Brut Nature, Apollonis, Champagne

Tataki z hovězí svíčkové, anticuchos omáčka, smažený česnek
Friulano 2023, Borgo San Daniele, Friuli

Křupavá kreveta, bisque, mandlový krém a jarní cibulka

Chablis 1er Cru Vaillons 2022, Domaine Servin, Bourgogne

Bramborová taštička, parmazán, bílý a zelený chřest, smržová omáčka a konfitovaný žloutek
Grüner Veltliner Kollmitz Smaragd 2022, PAX, Wachau

Pošírovaný candát, dashi beurre blanc, jikry z lososovitého pstruha, rajčata

Riesling 1er Monzinger Niederberg 2021, Schönleber, Nahe

Telecí líčka na Marsale, topinamburové risotto, fermentovaný citron, křupavá tapioka  

Brunello di Montalcino 2018, Canalicchio di Sopra, Toskánsko

Gianduja čokoláda, maliny a lískové ořechy

Káva nebo čaj

Cena degustačního menu 2 800 Kč

Vinné párování 1 990 Kč

Cena celého menu 4 790 Kč


Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky