Architektura (v) pohybu 26. 11. 2024 ARCHITECT+ Ateliér Martina Rajniše rozehrál další dřevěnou kompozici – tentokrát roztančenou. Kinetický pavilon na zámku Radíč je dalším příspěvkem do světa
Profil: Jan Tyrpekl 26. 11. 2024 ARCHITECT+ Jan Tyrpekl, nar. 1986 V současnosti vlastní studio v Praze. Architekt Jan Tyrpekl (1986) je zástupcem generace českých architektů, která se
Spojení živlů 26. 11. 2024 ARCHITECT+ Lom Hranice v náruči skal, sevřený stromovím, se srdcem plným čisté vody. Tichá voda, na vodě sauna a tajemné skály.
Architektura (v) pohybu 26. 11. 2024 ARCHITECT+ Ateliér Martina Rajniše rozehrál další dřevěnou kompozici – tentokrát roztančenou. Kinetický pavilon na zámku Radíč je dalším příspěvkem do světa
Profil: Jan Tyrpekl 26. 11. 2024 ARCHITECT+ Jan Tyrpekl, nar. 1986 V současnosti vlastní studio v Praze. Architekt Jan Tyrpekl (1986) je zástupcem generace českých architektů, která se
Spojení živlů 26. 11. 2024 ARCHITECT+ Lom Hranice v náruči skal, sevřený stromovím, se srdcem plným čisté vody. Tichá voda, na vodě sauna a tajemné skály.
Růst cen nemovitostí se zastavil 6. 3. 2023 Byznys & Reality Přečtěte si náš pravidelný kvartální report z oblasti realitních nemovitostí.
L’Astronomo od značky Panerai: Třešnička na dortu 6. 3. 2023 Architektura & Design Představte si desetipatrový dort z nejlepší italské cukrárny, teď k té myšlence přidejte pětisetnásobek práce na této obří sladkosti a
Masivní pórobetonové střechy Ytong Komfort odolají výkyvům teplot, větru i ohni 6. 3. 2023 Architektura & Design, Promotion Konstrukční systém těchto střech kombinuje příhradové nosníky a výplňové vložky Ytong. Standardně se nosníky pokládají podélně k hřebeni, ale ve
Designové novinky: Skládané vázy z kukuřice 3. 3. 2023 Architektura & Design Jaké designové novinky jsme si pro vás připravili?
HR News: Novým generálním ředitelem skupiny JRD Group se stal Jan Sadil 3. 3. 2023 Byznys & Reality Jaké novinky se udály v oblasti HR?
Vallmo Restaurant – lokální suroviny a velké ambice 3. 3. 2023 Estate Lifestyle Vallmo znamená švédsky mák a šéfkuchař Martin Makovička s ním pracuje opravdu rád. Stejně jako se sladkovodními rybami a dalšími