kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky
Výsledky vyhledávání
user image

Hledáte stylové ramínko pro vaše saka, bundy a kabáty?...

Objemnější pánské i dámské svršky vyžadují opravdu bytelnou oporu. Ramínko, které s lehkostí unese i zimní kabáty či motorkářské bundy, aniž by se pod jejich tíhou zlomilo. A přesně takové nabízí Mekko. Luxusní šatní ramínko z bukového dřeva, ve kterém se prolíná nekompromisní funkčnost, nadčasový vzhled a poctivé ruční řemeslo.

user image

Dinner in the Sky 2020: Romantika nad pražskými střech...

Večeře ve výšce padesát metrů nad zemí, při kterých se dokonale snoubí romantika s adrenalinem a špičkovou gastronomií, opět ozdobí pražskou nabídku netradičních zážitků konce léta. To je Dinner in the Sky

user image

Tomáš Jandík: Apokalypsa se nekoná, trh je v dobré kon...

Ekonomiku příštích měsíců, nové dělení skutečných kvalit nemovitostí a temné stránky preventivního hromadění hotovosti – to vše jsme probrali s šéfem ReiCo investiční společnosti České spořitelny Tomášem Jandíkem.

user image

Thajské masáže blízko nirváně

Potřebujete uvolnit své tělo i mysl? Oddejte se thajským masážím, které si jednoduše zamilujete.

user image

Viva Mexico

Speciality s pomalu pečeným, trhaným kůzlečím masem, chobotnicí, pikantní čokoládovou omáčkou nebo kukuřičné balíčky tamales na vegetariánský způsob potvrzují originálnost a autenticitu mexické kuchyně v podání restaurace Agave. Útulný podnik nedaleko Staroměstského náměstí hosty dokáže kromě neformálních kulinářských kreací uchvátit i řadou míchaných koktejlů inspirovaných základními stavebními kameny mexické kultury.

user image

Parní trouby – od prvních modelů pro domácnosti po ty ...

V roce 1999 uvedla značka Gaggenau vůbec první kombinovanou parní troubu pro domácí použití. I amatérští kuchaři tak mohli začít vařit v páře, péct, grilovat i gratinovat – tedy využívat metody vaření, které byly do té doby možné pouze v profesionálních kuchyních.

Porovnejte nabídky