Manifesto Kulturní pop-up obsadí Masarykovo nádraží
Brownfieldu v okolí Masarykova nádraží se dočasně ujme nezisková organizace reSITE. Ta zde ve spolupráci s Aerofilms a řadou partnerů promění pozemek v pop-up market kombinující kulturu a street food.
Penta zahájí přestavbu Nuselského pivovaru
Už v druhé polovině příštího roku chce začít investiční skupina Penta s přestavbou areálu bývalého Nuselského pivovaru v Praze. V první fázi by se měly odstranit provizorní stavby na území.
Rezidence Michelangelova: Nový projekt JRD ve Strašnic...
Developer JRD v březnu uvedl na pražský realitní trh svůj druhý letošní projekt, strašnickou Rezidenci Michelangelova. Architektonicky výrazně řešený dům nabídne 27 energeticky pasivních bytů a jeho výstavba započne v květnu příštího roku, dokončení je pak plánováno na podzim 2020.
Lanýžový Mikuláš v Atelieru Kalina
Mikuláš jako symbol odměny? Pokud vás doposud tento tradiční český svátek spíše nechával chladnými, nechte se uchvátit mikulášskou nadílkou v pražském Atelieru Kalina. Protože každý svátek je zejména o příjemných zážitcích.
Lanýžový festival s italskými víny v Bellevue
Sezona lanýžů je v plném proudu, nemůžete je minout ani v pražském Bellevue, kde gastronomickému zlatu zasvětili na podzim hned dva týdny. Speciální menu bude exkluzivně spárováno s víny tří vyhlášených italských vinařských domů.
Profesionální sous vide zvládnete i ve vaší kuchyni
Vejce 63 vystihuje vaření ve vakuu. Metoda sous vide není v kuchyních žádným gastrotrendem, šéfkuchaři napříč fine diningovým polem si bez ní často neumí představit vaření. Masa jsou šťavnatá a plná vůní, zelenina chutná a přesně na skus, zmíněné ztracené vejce exkluzivní – přitom nejde o nic složitého a nedostupného…